Achteraf Betalen

Merkzadel biedt de mogelijkheid om te betalen in termijnen. Dit kan zowel met passervice als via www.merkzadel.nl. Als je op de website iets wilt kopen op afbetaling plaats je het product in je winkelmandje en ga je naar betalen. Bij stap 3 in het bestelproces kun je bij betaling kiezen voor betalen in termijnen.

Het minimale bedrag voor het kopen op afbetaling is € 250 en je lost in maximaal 4 maanden af. U betaald een klein bedrag aan meerkosten voor het kopen op afbetaling dit kunt u zien op onderstaand tabel.

U kunt het zelf uitrekenen door de prijs van het product bijvoorbeeld 550 te delen door 4 maanden, u rekent daar dan 17,50 per maand bij op voor aflossingskosten.

Bedrag aanschaf product

Termijnbedrag

Aantal maanden afbetalen

Totaal afbetaald

Afbetalingskosten

            € 500

125 per maand + 17,50 aflossingskosten.

Maximaal 4

570,-

70,-

          € 1.000

250 per maand + 15,00,- aflossingskosten.

Maximaal 4

1060,-

60,-

         € 1.500

375 per maand + 12,50,- aflossingskosten.

Maximaal 4

1550,-

50.-

          € 2.500

625 per maand +  10,00,- aflossingskosten.

Maximaal 4

2540,-

40.-

Merkzadel termijnen betalen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet direct een grote uitgave te doen en kunt u het totale bedrag betalen in termijnen. U deelt het totaal bedrag door 4 en u weet wat u elke maand moet aflossen aan Merkzadel.

In overleg is er veel mogelijk zo ook de datum voor het aflossen.

Bekijk hieronder enkele voorbeeld voor kopen op afbetaling bij de Merkzadel:

Kopen op afbetaling Merkzadel.

Een goed kwaliteit Merkzadel is bij ons goedkoper omdat wij tweedehands zadels verkopen, maar toch kan dat zorgen voor een zeer aanzienlijk geldbedrag dat lang niet iedereen zomaar ter beschikking heeft. Net daarom heeft Merkzadel er voor gekozen om haar klanten de mogelijkheid aan te bieden om te kopen op afbetaling. Door te kopen op afbetaling zorg je er voor dat je het totale prijskaartje van je bestelling kan spreiden over verschillende maanden waardoor de druk op je financiële situatie een stuk minder groot wordt. Wil je een fijn passend Merkzadel, maar heb je waarschijnlijk niet voldoende budget voor handen? Geen probleem, door te kopen op afbetaling bij Merkzadel kan je toch een zadel kopen wat je maar wenst!